Om Pointguard

Kundfokus i över 40 år

Ända sedan slutet av 70-talet har Pointguard försett taxiindustrin med utrustning. Ständigt fokuserade på att göra kunderna nöjda och att leverera prisvärda kvalitetsprodukter. 2001 började Pointguard leverera säkerhetskameror för taxi och sedan dess har vi varit en nyckelspelare och ledande distributör av mobila övervakningssystem för taxi i Skandinavien.

Utöver iFleetcam-systemet erbjuder Pointguard även andra innovativa produkter för fordon och fordonsflottor. Pointguard har utvecklat iToplight: en världsunik, smart, digital takskylt för taxi och andra kommersiella fordon. Vi erbjuder även ett brett sortiment av andra takskyltar, bokningslösningar och iFleetsense: en mobil sensorplattform för att mäta luftkvalitet.

Pointguards huvudkontor är beläget i Uppsala och vi har ett omfattande nätverk av återförsäljare som täcker hela Sverige.


Personliga och engagerade

Pointguard är ett familjeföretag med starkt kundfokus. Vi bygger hållbara, långvariga relationer med våra kunder och visar alltid stort engagemang för att ge dem vad de behöver.

Innovativa

Innovation och produktutveckling har varit centralt för Pointguard ända sedan starten. Vi utvecklar högteknologiska produkter för kommersiella fordon och fordonsflottor och vi använder bara komponenter och material av högsta kvalitet.

Professionella

När det gäller mobil kameraövervakning finns det få som har lika mycket erfarenhet som Pointguard. Efter att ha jobbat med fordonskameror i över 15 år har vi hittat lösningar på de flesta problem som kan uppstå när man installerar, kör och underhåller mobila kamerasystem.